Välj en sida

Trädgårdsarbeten Örnsköldsvik

Vi ser till att anpassa arbetet efter ert behov

Trädgårdsarbeten & skogsskötsel

Varmt välkomna till Edlunds Allservice! Hit kan ni vända er för att få hjälp med diverse tjänster inom trädgårdsarbeten, skog och markarbeten. När ni vänder er till oss kommer ni få hjälp som är anpassad efter era önskemål och behov, vi är flexibla och vill ge er precis den hjälpen som ni eftersöker. Med vårt arbete är vi aktiva i bland annat Örnsköldsvik med omnejd.

Edlunds Allservice besitter mångårig erfarenhet och därmed också omfattande kunskap inom branschen. Denna kunskap och erfarenhet gör att vi kan erbjuda ett brett tjänsteutbud.

Vårt mål är att samtliga kunder som vänder sig till oss för hjälp ska bli 100 procent nöjda över såväl arbetet och servicen som det slutgiltiga resultatet. För att uppnå detta lyssnar vi på respektive kunds önskemål och vilka de behov som finns vid varje uppdrag.

Kontakta oss redan idag för att se hur vi kan hjälpa er på bästa sätt. Givetvis kan ni höra av er ifall ni har några frågor eller funderingar som ni vill ha svar på.

Tjänster

Bland våra tjänster hittar ni bland annat skogsröjning, gräsröjning, gräsklippning, trädfällning, markarbeten och trädgårdsarbeten. Samtliga tjänster utförs med kvalitet med fokus på ett bra resultat.

Små & stora uppdrag

Vår firma tar oss an såväl små som stora uppdrag. För oss är det inte storleken på uppdraget som är avgörande. Har vi kompetensen som krävs för ert projekt finns vi här för att ge er hjälpen ni behöver. 

Anpassat arbete

För oss är det viktigt att leverera ett arbete och resultat som gör våra kunder nöjda. Därför ser vi till att anpassa arbetet efter de önskemål och behov som finns hos respektive kund.